Vinkan korvatilanne on se, että sen korvat haisee vaikulle ja töhnää nousee korvista edelleenkin, mutta pään ravisteleminen ja raaputtaminen on vähentynyt selvästi. Eikä Vinka enä vikise kun sen korvia putsaa. Katson viikon lopulla tilannetta ja kai se on pakko vielä lekuriin mennä. Kortisonikuuri loppuu torstaina ja nyt on maanantai.

Hakutreeneissä on ollut tosi kivaa, kunnon kipinä iskenyt taas harrastamiseen! :) Vinkalla otin PITKÄSTÄ aikaa ja se oli aivan mainio :) Ei mitään epäröintiä, tyttö teki hommia innokkaasti ja ilmaisi epäröimättä! Kiinteelle rullalle aletaan siis siirtyä tänä kesänä ja sitten aletaan fantasioida kokeista! iik!

Pojulle tehtiin viime kerralla tuuliharjoite kun totesin että jätkä ottaa vastaan informaatiota muttei osaa tehdä sillä mitään. Pojun nenä selvästi toimii ja sillä on hyvä motivaatio tehdä töitä, ei vain vielä oikein ehkä hahamota mitä siltä odotetaan. Kuitenkin maalimiehen löytäessään pikkumies on niin ratketa riemusta että hyvä siitä tulee! :D Pojun BH-treeniä pitäisi nyt pistää tohinalla eteenpäin, ehkä vuoden päästä voisi olla realistinen aika käydä koettamassa?

Lenkillä Saarenmaalla (keskisuomessa, ei Virossa... )