Käytiin tänään Vinkan kanssa silmä/korva kontrollikäynnillä ja kerrankin tuli hyvä fiilis pois lähtiessä. Ihan ensinäkin ell laskutti käynnistä 0€! HC siitä vitsailikin että onko meillä joku kanta-asiakaskortti jolla saa joka  kymmenennen käynnin ilmaiseksi. Näköjään on :D Ja mikä parasta, Vinkan silmä oli alkanut parantua tosi hyvin, enää oli repaleista säröä vain yläkulmassa. Jatketaan antibiootti-tippakuurilla vielä viikko ja sitten kontrollikäynti. Korva ei ollut parempi, muttei huonompikaan kuin viimeksi joten päätimme että jäädään seurailemaan ja jos menee huonompaan niin sitten nukutetaan ja huuhdellaan tähystyksessä. Eläinlääkäri ei uskonut että Vinkalla on allergioita sillä sen oikeeseen korvaan kertynyt töhnä ei ole mitenkään voinut kertyä tässä merileväaltistuksen aikana jotenn se on tullut ajan mittaan viimepuhdistuksista lähtien. Joten ruokavaliolla ei ole ollut mitään merkitystä, ikävän kyllä :( Ikävä kyllä ja onneksi! Viikon päästä ajattelin etä voisi rokottaa samalla kun on silmäkontrolli :) VIIMEINKIN!

Päätin KUITENKIN ensi kesän tienoilla tuhlata 135€  allergiatesteihin, ihan vain koska haluaisin että sekin näyttäisi nollatulosta.

Lyra näyttää että tosiystävä pysyy vierellä silloinkin kun toisella on pelottava muovisuippelo päässään :) 

Normaalisti kimppatorkut rulettaa!

Pojun haluaisin viedä geenitestiin että kantaako se MDR1 geenivirhettä vai ei. Lähistöllä on paljon hevosia. 

Kerrotaan nyt positiivinen juttu Pojustakin ettei koirablogi ole pelkkä vinkansairaudet.vuodetus.net :D Nyt on siis todellakin ollut kovia pakkasia (öisin -38 ja päivisin parinkympin kylmemmällä puolella) joten lyhytkarvaisilla tulee äkkiä vilu! No, yhdestä vanhasta toppatakista meni vetoketju rikki joten ompelin käsin siitä sellaisen luonnoksen että millainen voisi olla koiran toppaloimi. Olen sitä nyt pari kertaa testannut Pojun kanssa (+fleecetossut jalassa) ja se on tosi hyvä! Poju ei tunninkaan remmilenkillä ala nostella kinttujaan vaan menee iloisesti eteenpäin :) Huomenna käyn pikkusiskon luona ja viimeistelen sen hänen ompelukoneellaan.