Kaupunki-Poju

Oltiin Pojun kanssa taas pitkästä aikaa kaupungilla lenkillä ja on se vaan niin hieno mies. Vähän jännitti että miten se suhteutuu kaikkiin ääniin ja hälinään kun on tuon ukkospelon kehittänyt aika yllättäen tämän kesän aikana. mutta turhaa jännitin, Poju oli edelleenkin kaupungilla kuin kotonaan. Sillä on aivan ääreispositiivinen elämänasenne ja se auttaa paikkaamaan muuten hieman herkkää luonteenlaatua. Se on herkkä, mutta sen asenne on että elämä on hyvä ja maailma kaunis paikka (niin kauan kun ei ukkosta ;D ) joten se ei lähtökohtaisesti pelkää mitään vaikka kerran pelästyessään varmaan muistaakin ikävyydet hyvän tovin. Oli tosi kuuma keli, onneksi minulla oli paljon vettä mukana.

 

Metsä-Poju

 

Olin tänään Pojun kanssa metsästämässä sieniä. Ei saatu suurta saalista, sieniä on tosi vähän ja ne vähäisetkin tosi matoisia. Mutta oli ainakin mukavaa kuljeksia pari tuntia metsässä. Meillä oli mukana myös pikkusiskoni enkkusprinkku-uros, puoli vuotias Sisu. Sisu ja Poju juoksivat isoa ympyrää koko metsäilyn ajan. joten jos minä verkalleen kuljin 2h ja olin mukavasti uupunut sen jälkeen niin voin kuvitella miten antoisaa Pojulla oli!

 

Koirakamu-Poju

Vinkan poismenosta on nyt reilu kuukausi ja Poju on yllättävän hyvin tottunut elämään ainoana koirana. Se ei vaikuta ollenkaan niin "masentuneelta" kuin Vinka vaikutti Allun kuoltua. Kyllä silti harmittaa usein kun pojulla ei ole sitä ikiomaa vakipainikaveria kotona koska kyllähän se nauttii toisen koiran kanssa reuhaamisesta tosi paljon. Onneksi kuvioissa on edelläkin mainittu Sisu. Pojulla ja Sisulla synkkaa tosi hyvin, ne tykkää nyhjätä ja leikkiä yhdessä. Sisulla on laumatoverina 8v Nappe (enkkusprinkku myöskin) mutta Napesta ei vakavan nivelrikon vuoksi ole paljon leikkikaveriksi. Pojat nauttivat syömmensä kyllyydestä siitä että on joku kenen kanssa riehua!

 

Sisu on tehnyt minuun valtavan vaikutuksen. Jostain syystä tunnen sen kanssa suurta sielujen sympatiaa. Se on kertakaikkiaan hieno koirapoika :) millähän saisin siskoni suostuteltua myymään sen minulle?? ;D