Ihan piti tarkistaa että milloin sitä on viimeksi kirjoiteltu ja mitä. Aika paljon on siis juttua jäänyt välistä! 

Vinka:

Vinkan korvat huuhdeltiin tähystyksessä neljästi ja siellä oli kovettunutta kivikovaa töhnää niin paljon että korvakäytävä oli ihan tukossa. Lääkäri ihmetteli miten Vinka edes kuulee mitään. Kortisonikuureja on syöty useita, samoin antibiootteja. Korvahuuhteita on myös käytetty jos jonkinlaista ja hoito-ohjeet vaihdelleet vähän väliä. Tällä hetkellä Vinkan korvien tilanne on kai aika rauhallinen, ei ravistele tai rapsuttele korviaan kovin paljon, ei aristele puhdistustoimenpiteitäse eikä sieltä nouse töhnää. Vinka on eliminaatiodieetillä allergia-epäilyjen takia, mitään muuta syytä hirvittävälle tulehduskierteelle ei keksitty. 

Vinkan ruoka:

* Poro

*Hirvi

*Tattari

* Megaderm rasvahappo

* Korallikalkki

* KalkVita kalkki-vitamiinisekoitus

Vinka on vain vähän sellainen ettei se näytä jos siihen sattuu, joten en tiedä mitä korville ihan oikeasti kuuluu nyt. Haluaisin allergiatestit jotta nähdään onko se allerginen JOLLEKIN. Mä en kestä enää tätä epätietoisuutta! Vinka on kipeänä lyhytpinnainen ja ärtyisä, ja sisäänpäinkääntynyt  (ei minulle eikä miehelle, mutta lapselle ja muille eläimille) . Sillä ei ole hyvä olla silloin kun korviin sattuu, tietenkään. Siitä päättelen ettei sillä ole kovin paha tilanne juuri nyt koska se tunkee aina iltaisin syliin sohvalle ja on hellä, leikkisä ja pelleilee minulle, leikkii Pojun kanssa myös sisällä ollessa eikä yhtään pidä "hassua ääntä" patukkaan purressaan (se oli kerran ainut oire mistä tajusin että nyt ei ole kaikki ok ja iso tulehdushansiellä taas oli). Kipeänä Vinka oli myös pinna kireellä meidän kissoille (kerran ottivat yhteen Kustin kanssa niin että ihme että kumpikin ehjänä säilyivät) niin nyt ne taas nukkuu kyljetysten ja pesevät toisiaan. Olen toiveikas! :) Mutta viikon päästä sen sit näkee..

Vinkan kanssa käytiin treenailemassa yhden asiallisen porukan kanssa tottista tikkiksellä, mutta kun aika vaihtui lauantai-aamuun niin se vähän jäi. En ole reippaimmillani lauantai-aamuisin, se minun on myönnettävä. Joten olen treenaillut koirien kanssa nyt itsekseni pihassa. Vähän kyllä homma jumittaa kun ei ole kukaan piiskaamassa ja huomioimassa, pitäisi vähän aktivoitua sen suhteen ja keräillä reenikamuja seuraksi joskus :D 

 

Poju:

Pojulle nyt kuuluu vain kertakaikkiaan hyvää! Se on iloinen, hauska ja terve poikakoira. Se on ruvennut syömään hyvin ja tykkää tosi paljon hengailla meidän 1v pojan kanssa. Se on tosi motivoitunut treenailuun ja kertakaikkiaan reipas hieno mies :) Siitä on kasvanut solakka ja siropiirteinen uros jolla on maailman lempeimmät silmät :)

 

 

 Sellaista tänään! :)