Säälittää Vinkan olotila niin kovin, voi niin kovin! :( Siihen sattuu, se inhoaa muovikauluria, sitä kutittaa ja särkee. Näin sen koko olemuksesta äsken korvia puhdistaessa että sen niin teki mieli ärähtää minulle oikein kunnolla että LOPETA TUO, se tekee niin kipeää! Mutta Vinka vain alistuu hoidettavaksi. Onneksi se on edes ruoalle ahne niin pystyn tarjoamaan sille edes palkkaa kaiken sietämisestä.

Ja turhauttaa! Eläinlääkäri katsoi korviin ja sanoi että oikeanpuolimmaisessa on tosi paljon töhnää, mutta vaikka miten yritän tehdä ohjeiden mukaan niin en saa mitään tulemaan ulos! Se tarkoittaa sitä että Vinkan täytyy taas joutua nukutukseen ja tähystykseen. Voi minun pientä kojoottiani... 5v asti niin täydellisen terve kuin voi olla! Sitten maitorauhaskasvain, korvatulehduskierre, silmässä haava... Onko ihme että VInka on ollut viimeisen vuoden todella kireän oloinen?? No olisin minäkin! Ja olen! Itse sairastan edelleen basedowia, mihin siitä pääsisin. Vinka rakas pikku koirani, olen niin pahoillani :( voisinpa sen sinulle kertoa.

Pojulle kuuluu hyvää, mitä nyt ei näillä pakkasilla ole pahemmin lenkille päässyt (aamulla oli -38C... huhhuh..). Se syö kuin pieni hevonen ja voi kauhean hyvin. Pitäisi enemmän yrittää laittaa vaivannäköä Pojuun. Ei sen tarvisi kärsiä vaikka VInka onkin lenkkeilytyskiellossa.

Vinkalle suunnittelin jotain pipo/suojalasisysteemiä että sekin pääsisi lenkille :D Arvaan mikä on Vinkan mielipide siihen..